Tietoa puuhapuodista

Puuhapuoti on erilainen harrastusvälineiden verkkokauppa. Puuhaileva ihminen on ratkaisu moneen maailman ongelmaan. Kun ihminen jaksaa puuhailla muutakin kuin pakolliset hän yleensä myös saa enemmän aikaan. Ja yleensä se on enemmän rakentavaa kuin hajottavaa, sillä rakentaminen vaatii älyä, hajottaa osaa kuka tahansa. 

Puuhapuoti tekee kaikkensa, että sinulla asiakkaana on puuhaa ja välineitä puuhailuun, oli se sitten millaista puuhaa tahansa. Tai no niin no.. 

Voit aina myös ehdottaa uusia tuotteita kauppaan. Pyrimme löytämään juuri sellaisia tuotteita, joita asiakkaamme haluavat. Tuotteita, jotka kestävät käyttöä ja vähentävät kertakäyttökulttuuria. 

Puuhapuoti.fi toimintaa pyörittää tällä hetkellä Hosen kaupat (y-tunnus 1993246-5) joka on Jussi "Hose" Seppäsen verkkokauppaliiketoimintaan keskittynyt yhden miehen yritys, jonka pohjimmainen tarkoitus on edesauttaa Hosen musiikkiuraa.  Hosen elämää voi seurata osoitteessa Hose.fi ja instagramissa tilillä @hose_uc Puuhapuodin puolestaan @puuhapuoti.fi